Een overzicht van de beste strandrestaurants van Nederland! | info@strandrestaurants.nl
Loading...
Blue Lagoon2019-03-24T12:19:11+00:00

Blue Lagoon

Een welverdiend drankje op het terras na een strandwandeling. Met zakenrelaties of collega’s uitgebreid lunchen. Gezellig dineren, met z’n tweetjes of een hele groep. Met een borrel en uitzicht op de golven de dag afsluiten. Dansen op de klanken van een dj. Dat is uitgebreid genieten!

ALLES MET ZORG BEREID

Strandpaviljoen Blue Lagoon Scheveningen biedt comfort, luxe en een zee aan mogelijkheden. Toplocatie aan het strand, sfeervolle ambiance en met zorg bereide gerechten. Dat alles maakt van Blue Lagoon niet zomaar een strandrestaurant. Het is ook de ideale locatie voor een bedrijfsfeest, bruiloft of andere gelegenheid. Of wat dacht u van de vele evenementen en workshops?

Proef alvast de sfeer op de website. En duik daarna echt in de wereld van Blue Lagoon!

“Iedereen kan meedoen, gaan jullie de uitdaging aan?”

Brand

Onlangs, 19 april 2018 heeft er een enorme brand plaats gevonden bij de Blue Lagoon. In de ochtend omstreeks 6 uur was er een zee van vlammen te vinden. Bijna alles was verwoest door de brand, alles wat was opgebouwd was terug te vinden tussen het zand en de na rokende restanten. Desondanks deze enorme tegenslag hebben we onze krachten met die van vele andere gebundeld waardoor het zelfs alweer mogelijk was om de volgende dag open te kunnen gaan. Dit alles bewijst van de daadkracht en de positiviteit die wij, de Blue Lagoon draagt en verspreid

Crazy Beachgames

Trouwen aan zee… Dit is het ultieme romantische sprookje waar iedereen van heeft gedroomd.

Crazy Beachgames

Niets zo ontspannen als lekker eten aan het strand met uw vrienden, familie of collega’s.

Crazy Beachgames

Heeft u het vernieuwde restaurant al gezien? Wij zijn weer geopend. Neem snel een kijkje! 

Contact opnemen met de Blue Lagoon

Zij staan je natuurlijk graag te woord! Klik op onderstaande button, welke je direct leidt naar de contactpagina van Blue Lagoon!

CONTACT OPNEMEN